Αποχώρησε από το NOMADS ο Μάνος Πίντζης

Αποχώρησε από το NOMADS ο Μάνος Πίντζης

Ο Μάνος Πίντζης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το NOMADS και το νησί του Palawan. Ο ηθοποιός ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση και καλέστηκε να μονομαχήσει για την παραμονή του στο νησί όμως από το βραδυ της Πέμπτης ο Μάνος βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, καθώς έχασε στα αγωνίσματα από την Όλγα Πηλιάκη, με αποτέλεσμα το “ταξίδι” στις Φιλιππίνες τελείωσε για εκείνον.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Όλγα Πηλιάκη πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και βρέθηκε να μονομαχεί για την παραμονή της στο νησί.

Το τηλεοπτικό κοινό προστάτεψε τους Μιχάλη Ζαμπίδη, Γιώργο Κατσινόπουλο, Βασιλική Μιλλούση και Δήμητρα Φραντζή, ενώ ο Λευτέρης Παρασκευάς ήταν αυτός που είχε κερδίσει την ασυλία στο αγώνισμα της Τετάρτης.

Ο Μάνος μπορεί φαινομενικά να ήταν χαλαρός στα παιχνίδια και να τραγουδούσε κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, όμως ο αγώνας παρότι φαινομενικά ότι θα ήταν αμφίρροπος, κατέληξα να είναι «παιχνιδάκι» για την Όλγα, που τον κέρδισε με 2-0.

Στη συνέχεια ο ηθοποιος πριν αποχωρίσει του από το Palawan και τις Φιλιππίνες, ζήτησε από την μπλε ομάδα για δώρο να του υπογράψουν όλοι μια μπλούζα των Ωκεανών και όπως κάθε παίκτης πριν φύγει ανακοίνωσε τους νέους αρχηγούς των δύο ομάδων.

Ο Μάνος για αρχηγό της ομάδας των Ωκεανών επέλεξε to Λευτέρη Παρασκευά, και για την ομάδα της Φωτιάς, έβαλε αρχηγό τον Κύπριο, που κατεύτασε την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης, Λευτέρη Χατζηιωάννου.