Αποχώρησε από το Dancing With The Stars η Δωροθέα Μερκούρη

Αποχώρησε από το Dancing With The Stars η Δωροθέα Μερκούρη

Το βράδυ της Παρασκευής η Δωροθέα Μερκούρη και ο Βλαντιμίρ Μορότσκο ήταν το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το Dancing With The Stars στο 6ο live.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Δωροθέα Μερκούρη είχαν συγκεντρώσει τη μικρότερη βαθμολογία και η Ευαγγελία ανακοίνωσε την αποχώρηση της και η ηθοποιό με την φράση «δεν πειράζει», δεν έκρυψε την στεναχώρια της για την ψηφοφορία λέγοντας:

«Θα φύγω και από τη χώρα επιτέλους. Έχω δύο μήνες να πάω στη χώρα μου την Ιταλία να κάνω τις δουλειές μου. Είναι ευκαιρία να συνεχίσω αυτό που θέλω να κάνω. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στο Dancing with the stars, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και προσωπικότητα. Ήμασταν όλοι πάρα πολύ έντονοι. Μου άρεσε πάρα πολύ που τους γνώρισα όλους σας που είστε πίσω μου. Αυτό που έγινε σήμερα είναι λόγω του ότι προφανώς δεν ψηφίστηκα από το κοινό, διότι δεν ήμουν στη χαμηλότερη βαθμολογία. Πρέπει να ψηφίζετε όσο μπορείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε, όσο μπορείτε για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να τους βλέπετε».