Αποχώρησε από την «Παριζιάνα» η Έρρικα Μπρόγιερ: Θα την αντικαταστήσει ο Κώστας Βουτσάς

Αποχώρησε από την «Παριζιάνα» η Έρρικα Μπρόγιερ: Θα την αντικαταστήσει ο Κώστας Βουτσάς

Η Έρρικα Μπρόγιερ φέτος πρωταγωνιστούσε στην θεατρική μεταφορά της ταινίας “Η Παριζιάνα” στο θέατρο Broadway.

Όπως αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, η ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση και ο αντιστάτης της θα είναι ο Κώστας Βουτσάς.

Μάλιστα, ο παραγωγός τόνισε πως η Έρρικα Μπρόγιερ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην “Παριζιάνα” και δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους που την οδήγησε να αποχωρήσει.

«Ο Κώστας Βουτσάς θα είναι στην “Παριζιάνα” στον ρόλο που έκανε μέχρι τώρα η Έρρικα Μπρόγιερ. Αυτό είναι σημαδιακό γιατί υπήρξαν και ζευγάρι και θα τον έχουμε μαζί μας και στην Παριζιάνα εκτός από την Σταχτοπούτα. Έκλεισε ένα κύκλος εμφανίσεων και να σας θυμίσω πως την Έρρικα την έπεισα να γυρίσει στο θέατρο μετά από 20 χρόνια.

Ενώ περνούσε πολύ ωραία και δεν έχει συμβεί τίποτα και είμαστε πολύ αγαπημένοι, συζητήσαμε και είπαμε να κλείσει ένα κύκλος και να συνεχίσει ο Κώστας στον ρόλο της. Θεωρώ ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία και αυτή την καριέρα πρέπει να ανταποκρίνεται οικονομικά στο μέγεθος του ο μισθός που πρέπει.

Από εκεί και πέρα είναι ένα ρίσκο που θα πάρει ένας παραγωγός. Εγώ καλά έκανα και το πήρα γιατί ο Κώστας έχει το κοινό του», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.