Αποχώρησε από την θεατρική παράσταση των Ρήγα-Αποστόλου ο Κώστας Κρομμύδας

Αποχώρησε από την θεατρική παράσταση των Ρήγα-Αποστόλου ο Κώστας Κρομμύδας

Στην θεατρική παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, ο Κώστας Κρομμυδάς είχε αναλάβει διπλό ρόλο. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε αλλά και θα σκηνοθετούσε το θεατρικό έργο.

Σε δύο περίπου εβδομάδες, είχε προγραμματιστεί η πρεμιέρα της παράστασης, στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης-Ριάλτο», ωστόσο, ο Κώστας μέσω μιας δημοσίευσης του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει και δεν θα αναλάβει κανέναν ρόλο στην παράσταση, για προσωπικούς του λόγους.

«Τελικά το σύμπαν, “συνωμότησε” και για αυτό το λόγο, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως για προσωπικούς λόγους δεν θα συμμετάσχω με καμία ιδιότητα (ηθοποιού-σκηνοθέτη) στο ανέβασμα της παράστασης που επρόκειτο να ανέβει στο θέατρο Ριάλτο, “Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του”. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους επόμενους συντελεστές της παραγωγής» έγραψε στην ανάρτηση του, ο ηθοποιός, με τους λόγους της αποχώρησης του, να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι.