Αποχωρούν ένας ένας οι χορηγοί του Big Brother μετά τη χυδαία και σεξιστική ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Αποχωρούν ένας ένας οι χορηγοί του Big Brother μετά τη χυδαία και σεξιστική ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Μεγάλη αναταραχή έχει προκληθεί με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη του Big Brother που σε live streaming του reality μίλησε περί βιασμού.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media, τις αναρτήσεις επωνύμων, το κίνημα #cancelbigbrothergr αλλά και την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το θέμα, ήρθε η σειρά των χορηγών του reality να πάρουν θέση.

Οι δύο πρώτοι που δήλωσαν με ανακοινώσεις τους δημόσια ότι αποσύρουν τις χορηγίες τους εξαιτίας των δηλώσεων του παίκτης.

«Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό.

Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης» αναφέρει η Rigas Furniture.

«Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν» αναφέρει και η εταιρεία στρωμάτων Candia.

«Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό!
Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!
Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza)
Οποτε επίσης αποσύρονται!
Τσόκας Μάκης
Γαλάνης Δημήτρης» αναφέρει και η εταιρεία Doctor Plant.