Αποχωρεί από το Mamma mia η Demy

Αποχωρεί από το Mamma mia η Demy

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό πως η Demy αποχώρησε από το σχήμα του Νίκου Βερτη για προσωπικούς λόγους και δεν υπήρξε κάτι στην συνεργασία τους που την ανάγκασε να το κάνει. Παρόλα αυτά είχαμε ακόμα μια αποχώρηση της τραγουδίστριας.

Μέτα από δυο χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα το Musical Mamma mia θα ανέβει και στην Θεσσαλονίκη με μερικές αλλαγές.

Όπως είναι γνωστό η Demy παίζει στην παράσταση Mamma Mia όπου κάνει την Sophie, την κόρη της Donna που υποδύεται η Δέσποινα Βανδή. Η παράσταση όπως έχει γίνει γνωστό μετά τα Χριστούγεννα θα πάει στην Θεσσαλονίκη στο Radio City, χωρίς την νεαρή τραγουδιστρια καθώς των ρόλο της θα τον υποδυθεί η Εύα Τσάχρα.

Την αλλαγή αυτή έκανε γνωστή η Εύα όπου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνοντας γνωστό πως από τον Ιανουάριο θα παίζει στο Mamma Mia τον ρόλο της κόρης της Donna, που υποδυόταν η Demy. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: Από 24 Ιανουαρίου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη!!! Dream come true! #mammamia #mammamiagreece #sophie

Την Εύα Τσάχρα, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice Of Greece 2 που προβάλλονταν από τον Ant1 το 2015.