Αποστολία Ζώη: Το μήνυμα του μπαμπά της για την συμμετοχή της στο Nomads

Αποστολία Ζώη: Το μήνυμα του μπαμπά της για την συμμετοχή της στο Nomads

Το Nomads είναι το παιχνίδι που πρόκειται να κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Ant1, 21 παίκτες, χωρισμένοι σε 3 ομάδες με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα η κάθε μια, είναι έτοιμοι να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια!

Ανάμεσα στου παίκτες των διάσημων ανήκει και η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη που θα που θα είναι στην ομάδα Φωτιά και θα μονομαχήσει για να φτάσει στη κορυφή!

Ωστόσο, ο μπαμπάς της Αποστολίας, Γιώργος Καλαμπούκας βρέθηκε στο αεροδρόμια μαζί με τις άλλες δυο κόρες του, την ημέρα που οι παίκτες αναχώρησαν για της Φιλιππίνες για να χαιρετίσουν την τραγουδίστρια και να της ευχηθούν καλή επιτυχία. Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πατέρας της ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα στην μικρότερη του κόρη που μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

Μαζί με Efi και Sissy πετώντας νοερά προς Φιλιππίνες. Καλό ταξίδι μικρούλα μου τιγρίτσα!!! Εδώ θα είμαι πάλι και θα σε περιμένω νικήτρια στο στόχο σου ..καλή επιτυχία γλυκιά μου!!!