Αποστολία Ζώη: Το μήνυμα της αδελφής της για την συμμετοχή της στο Nomads

Αποστολία Ζώη: Το μήνυμα της αδελφής της για την συμμετοχή της στο Nomads

Το Nomads είναι το παιχνίδι που πρόκειται να κατακτήσει τις καρδιές  του τηλεοπτικού κοινού από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Ant1, 21 παίκτες, έτοιμοι να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια!

Ανάμεσα στου παίκτες των διάσημων είναι και η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη που θα είναι στην ομάδα Φωτιά και θα μονομαχήσει για να φτάσει στη κορυφή.

Ωστόσο η αδελφή της Αποστολίας, Σίσσυ Καλαμπούκα μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έστειλε το δικό της μήνυμα στην αδελφή της που μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Σκληρό αγωνιστικά παιχνίδι, με πολύ καλοστημένα αγωνίσματα, στα όρια η επιβίωση και για γερά στομάχια!!! αναμένεται συγκλονιστικό…

Οι ομάδες θα ναι 3…οπότε το φαγητό θα βασίζεται στη κυριολεξία από την καλή απόδοση της ομάδας πρώτα..και η αποχώρηση, από ατομικές αναμετρήσεις των προτεινόμενων μεταξύ τους..δηλ..οποιος είναι σκληρό καρύδι θα παραμένει ως το τέλος ..

Άλλο ένα ατού του παιχνιδιού η επιβίωση των ομάδων με τους κατοίκους εκεί των Φιλιππίνων, οπότε και θα δούμε πολλά στοιχεία κι από τον πολιτισμό εκεί…

Γενικά το κονσεπτ είναι πολυδιάστατο συγκλονιστικό και ευέλικτο..τώρα αν βάλεις και την καλοστημένη ακριβή προαγωγή, θα απολαύουμε ένα καταπληκτικό γεμάτο αγώνισμα και δράση παιχνίδι!!!

2 Οκτώβρη η πρεμιέρα..

Καλή επιτυχία Τόλη μου!!! Είμαστε όλοι μαζί σου!!!

Είναι γνωστή η σχέση αγάπης που έχει η Αποστολία Ζώη με την οικογένεια της και αυτό το βλέπουμε και μέσα από τα social media με της αναρτήσεις τους.

Η αδερφή της τραγουδίστριας μετά από λίγες ημέρες έστειλε ακόμα ένα μήνυμα, κοινοποιώντας μια φωτογραφία της Αποστολία από το αεροδρόμια την ώρα αναχώρηση της για Φιλιππίνες και έγραψε στη λεζάντα:

Σε αυτό το ταξίδι μπήκες άνθρωπος και θα βγεις ακόμη καλύτερη….γιατί σε ξέρω!!!! Καλό δρόμο αγάπη μου!!!…