Αποστολία Ζώη: Τα λόγια που την έκαναν να συγκινηθεί μετά τον τελικό του YFSF

Αποστολία Ζώη: Τα λόγια που την έκαναν να συγκινηθεί μετά τον τελικό του YFSF

Την Τάνια Τσανακλίδου επέλεξε να ενσαρκώσει στον τελικό του YFSF η Αποστολία Ζώη και μάλιστα με ένα τραγούδι με μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια και την οικογένεια της το «Μαμά γερνάω».

Μπορεί να πηρε τη δεύτερη θέση, ωστόσο η ερμηνεία της ήταν καθηλωτικη και συγκίνησε τους πάντες, η ίδια «λύγισε» στο τέλος και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγες ημέρες μετά, η Αποστολία Ζώη, μιλώντας στο περιοδικό 7 Mέρες TV μίλησε για το τραγούδι που επέλεξε.

Αποστολία Ζώη: «Η απώλεια της μαμάς μου με καθόρισε»

Έκανες μια από τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις σου στον τελικό. Πώς επέλεξες το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο, από ό,τι είπες, σήμαινε πολλά για σένα;

«Αυτό το κομμάτι είναι αποκλειστικά της Τάνιας, είναι δική της, προσωπική υπόθεση. Απλώς εγώ το «δανείστηκα», γιατί την ενσάρκωσα κιόλας, και είναι όντως προσωπική μου υπόθεση, καθώς είχε κατέβει και η οικογένεια μου στο live και ήταν μια πολύ ωραία συγκυρία να τραγουδήσω κάτι που την αφορά. Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούμπησε τον κόσμο και το πιο συγκινητικό που άκουσα είναι που με πλησίασε μια κοπέλα και μου είπε: «Με το που το άκουσα, πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο και της είπα ότι την αγαπάω και, πίστεψε με, δεν της το έχω πει ποτέ». Αυτό ήταν το πιο συγκινητικό που άκουσα».

Ενώ συνεχίζοντας αναφέρει: «Μα αυτό ήταν η δική μου πρόθεση. Πέρα από το εσωτερικό, το δικό μου, το να βρεθεί ένας άνθρωπος να απλοποιήσει τη ζωή του και να φέρει τους γονείς του πιο κοντά με δύο λόγια καλά -γιατί συνήθως είμαστε σκληροί απέναντι στους γονείς μας-, είναι μεγάλη νίκη. Όταν βλέπω τον κόσμο που μου έλεγε τέτοια πράγματα στο στούντιο, όπως η συγκεκριμένη κοπέλα, νιώθω τρομερά ολοκληρωμένη μέσα μου».