Αποστολία Ζώη: “Με φλερτάρει το θέατρο”

Αποστολία Ζώη: "Με φλερτάρει το θέατρο"

Όπως έγινε γνωστό, η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που ήταν προγραμματισμένη για να ανέβει στο θέατρο Παλλάς τον Φεβρουάριο του 2019 αναβλήθηκε.

Ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν αυτός που θα αναλάμβανε τον ρόλο του Ψευτοθόωρου στην παράσταση. Όπως όλα δείχνουν η παράσταση τελικά θα ανέβει με άλλον πρωταγωνιστή στην θέση του Μάρκου.

Στην παράσταση ένας από τους πρωταγωνιστές μαζί με τον Μάρκο ήταν και η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου ΜουτσινάΓια την Παρέα” στο Opentv, μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση αλλά και τις θεατρικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

“Επειδή αγαπάς τις γυναίκες με το σγουρό μαλλί, με το μαύρο μέχρι στιγμής και κάνετε φέτος την “Βερβερίτσα”, ήρθα με το ξανθό σγουρό για να κάνεις του χρόνου τη “Βαρβαρίτσα”. Θα ήμουνα έτσι πίστευα από τον περασμένο Απρίλιο. Αλλά όχι, δεν θα γίνει. Εμείς κλείσαμε από πέρυσι τον Φεβρουάριο – Μάρτη, το είχαμε συζητήσει, δώσαμε και τις υπογραφές μας τον Απρίλη. Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση κατά καιρούς, τα οποία δεν βγαίνω να τα πω. Γενικά με φλερτάρει το θέατρο, έχω να σου πω.” είπε η Αποστολία.