Αποστολία Ζώη: «Η ψυχολογία μου ήταν άσχημη για να κάνω το οτιδήποτε…»

Αποστολία Ζώη: «Η ψυχολογία μου ήταν άσχημη για να κάνω το οτιδήποτε…»

Η Αποστολία Ζώη μιλώντας στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα ανάμεσα σε όσα είπε αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που περνούσε όταν έχασε την μητέρα της, λέγοντας:

«Η μητέρα μου ήταν μοναδικός άνθρωπος που αφιέρωσε τον εαυτό της σε μας και μας μεγάλωσε υπέροχα. Ήταν το πρότυπο μου και πάντα φιλόξενη με όποιον ερχόταν στο σπίτι μας. Αν της έλεγες το πρόβλημα σου, το βράδυ δεν θα κοιμόταν με τη σκέψη να σου βρει μια λύση. Την έχασα από καρκίνο. Μάλιστα την ημέρα της πρεμιέρας στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν με τον Νίκο Βέρτη το φθινόπωρο του 2013, έμαθα πως δεν θα τα καταφέρει.

Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την πρεμιέρα. Ύστερα από λίγο καιρό την έχασα. Η ψυχολογία μου ήταν άσχημη για να κάνω το οτιδήποτε. Πήγαινα στο μαγαζί εμφανιζόμουν και έφευγα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη μουσική μου πορεία και την εξέλιξη της καριέρας μου τότε, το μυαλό μου ήταν στη μαμά μου. Μάλιστα κάποιοι «καλοθελητές» γύρισαν και είπαν «Και που γύρισε, τι έγινε;». Εισέπραξα ειρωνεία, κάτι που είναι συχνό φαινόμενο στη συγκεκριμένη δουλειά.»