Αποστολία Ζώη: Αυτά που μας είπε ο Μαυρίδης αντιλαμβάνεστε ότι είναι για εξώφυλλο

Αποστολία Ζώη: Αυτά που μας είπε ο Μαυρίδης αντιλαμβάνεστε ότι είναι για εξώφυλλο

Η Αποστολία Ζώη το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη νίκη της στο παιχνίδι καθώς και για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη μέσα στο Nomads.

H τραγουδίστρια έκανε πολλές αποκαλύψεις και είπε πράγματα που δεν γνωρίζαμε καθώς και ότι η ίδια γνώριζε τι θα έκανε ο Γιώργος το μισθό του από το παιχνίδι επιβίωσης αλλά και το λόγο απομάκρυνσης τους:

“Κάναμε πολύ παρέα με τον Γιώργο και ενημερώθηκα ότι αυτός λέει το αντίθετο. Η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει ήταν από την κοπέλα που μου είπε «γιατί στεναχωρείς τον Μαυρίδη» και πήγα και τον έπιασα. Εμείς δεν καταλαβαίναμε κάτι τέτοιο. Δεν βλέπαμε τον Γιώργο να κλαίει, ούτε να έχει περίεργη συμπεριφορά. Με τον Γιώργο στις αρχές κάναμε πάρα πολύ παρέα και μας εμπιστεύθηκε πάρα πολλά πράγματα. Δεν υφίσταται να υπήρχε αυτό το πράγμα.

Μας είπε όλη την ιστορία για το World Party

Ένα βράδυ -δεν θα το ξεχάσω- μας είπε όλη την ιστορία για το World Party, μας ανέλυσε και τα καλά και τα άσχημα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν κάνει παρέα μαζί σου να σου έχει πει όλες αυτές τις λεπτομέρειες τις οποίες αντιλαμβάνεστε ότι είναι για εξώφυλλο! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα!”