Αποστολία Ζώη: «Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου»

Αποστολία Ζώη: «Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου»

H Αποστολία Ζώη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Οδηγό Καλής Ζωής», και μίλησε για τον ίλιγγο που πάσχει τα τελευταία χρόνια.

, ένα σύμπτωμα που σχετίζεται με το αφτί, το κέντρο ισορροπίας και το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι από την ηλικία των 16 ετών υποφέρει από ιλίγγους, σε τέτοιο βαθμό που κυριολεκτικά καθηλώνεται στο κρεβάτι.

«Η πρώτη και μεγαλύτερη κρίση ήταν στην εφηβεία και κράτησε περίπου δυο εβδομάδες. Ο γιατρός που φέραμε σπίτι δεν το κατάλαβε, επομένως ταλαιπωρήθηκα. Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου», εξομολογήθηκε η Αποστολία και πρόσθεσε:

«Στη δεύτερη έξαρση που είχα 10 χρόνια μετά, δούλευα, δεν αισθανόμουν καλά και με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώσθηκα με ίλιγγο. Με λαβύρινθο συγκεκριμένα. Πλέον έχω και εμβοές. Όταν άκουσα πως έχω λαβύρινθο σκέφτηκα πως θα φταίει το γεγονός πως έκανα πρωταθλητισμό στις καταδύσεις. Εκεί παθαίναμε πολλές ωτίτιδες».

«Πριν χάσω τη μητέρα μου είχα πολύ στρες και πάθαινα συνεχώς κρίσεις. Ποτέ δε μου κρατάει λιγότερο από 3 μέρες. Φτιάχνεις τη ζωή σου γύρω από κάτι το οποίο ίσως σου συμβεί κάθε 3 χρόνια… Όταν έπαιρνα απευθείας τα φάρμακά μου έστω και προληπτικά, δεν πάθαινα κρίση», είπε η Αποστολία Ζώη.