Αποκλειστικό! Καφέ της Χαράς: Κερασία Σαμαρά και Χρήστος Μάντακας δεν θα βρίσκονται στα νέα επεισόδια

Αποκλειστικό! Καφέ της Χαράς: Κερασία Σαμαρά και Χρήστος Μάντακας δεν θα βρίσκονται στα νέα επεισόδια

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Το Καφέ της Χαράς» του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, θα επιστρέψει με νέο κύκλο επεισοδίων τον Ιανουάριο του 2020.

Μάλιστα, το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και η αγωνία των θαυμαστών της σειράς είναι μεγάλη.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται από ποιους ηθοποιούς θα πλαισιώνεται το πρωταγωνιστικό cast.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Χάρης Ρώμας έχει μιλήσει για την επιστροφή της σειράς και έχει δηλώσει πως στο νέο κύκλο του “Καφέ της Χαράς” δεν θα βρίσκονται η Ελένη Λιάσκα (Γωγώ Πουλοπούλου), η Χαρά Σμύρου (Ματούλα) και ο Δημήτρης Τσακαλάς (Μπίλλυ Πολυμενέας).

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, άλλοι δύο ηθοποιοί δεν θα συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα η Κερασία Σαμαρά, η οποία είχε υποδυθεί την μητέρα του Μανωλάκη (Πάρη Σκαρτσολια) και σύζυγο του Περίανδρου Πώποτα (Χάρη Ρωμα) και ο Χρήστος Μάντακας που υποδυόταν τον μπαμπά της Βάλιας (Έφη Ρασσιά) και και τον πρώην σύντροφο της Χαράς Χάσκας (Ρένια Λουϊζίδου), είναι αυτοί που δεν θα πάρουν μέρος στην εξέλιξη της ιστορίας.

Το GPOP.GR επικοινώνησε μαζί τους και επιβεβαίωσαν ότι δεν δέχτηκαν κάποια πρόσκληση – πρόταση ώστε να συμμετάσχουν ξανά.

Έτσι λοιπόν αναμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που αφορά το sequel της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.