Αποκάλυψη από πρώην συνεργάτη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της»

Αποκάλυψη από πρώην συνεργάτη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν γνωστός ηθοποιός που βρέθηκε στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και στην εκπομπή της στο παρελθόν.

Το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», όπως φαίνεται δεν ήταν η αγαπημένη του επαγγελματική εμπειρία, καθώς όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στην κάμερα του ΦΜ Live, δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Μιλάμε για το Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί δεν ταιριάζουμε σαν άνθρωποι, σαν χημεία. Έχουμε συνεργαστεί και δεν ήταν η καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει, εννοώ βάση αποτελέσματος. Δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο ρόλο που θα μπορούσα να δείξω κάποια πράγματα που είχα διάθεση να παρουσιάσω, οπότε όταν μπαίνω σε έναν τέτοιο ανενεργό ρόλο, αυτό όλο με έκανε να είμαι πιο, όχι βαριεστημένος, ούτε αδιάφορος, αλλά άμα δεν είσαι ενεργός και δεν έχεις πολύ συμμετοχή, βαλτώνεις. Αν είχα κενό το σαββατοκύριακο, δεν θα έμπαινα ξανά στην εκπομπής της, θα κρατούσα τα Σαββατοκύριακά μου για να ξεκουράζομαι».