Ο Αντώνης Βλοντάκης αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το Λόγω TiViς

Ο Αντώνης Βλοντάκης αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το Λόγω TiViς

Ο Αντώνης Βλοντάκης βρέθηκε ξανά στο «Λόγω TiViς» αλλά αυτή τη φορά για ένα… Πλάτη με Πλάτη με την Κατερίνα Καινούργιου.

Από τις ερωτήσεις της πρώην συνεργάτιδας του δεν θα μπορούσε να λείπει και εκείνη για το «Λόγω TiViς» και τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας τους.

«Ο κόσμος δεν μπορεί να γνωρίζει αυτά που γνωρίζεις εσύ και η παραγωγή. Είχαμε κάνει μια κουβέντα από τέλη Νοέμβρη νομίζω και είχα πει ότι από την καινούρια χρονιά θα πρέπει να ξεκινήσω εντατικά τις προπονήσεις μου και να αφιερωθώ σε αυτό γιατί η ομάδα έχει κάποιους στόχους και πρέπει να τους πετύχει. Θα μου πεις γιατί δεν βγήκαμε να το πούμε νωρίτερα αυτό; Δεν ξέρω, δεν υπήρχε λόγος; Απλώς σαφώς και ο κόσμος έχει επηρεαστεί από ένα γεγονός που συνέβη στις αρχές του χρόνου, τα έχει συνδυάσει και έχει βγάλει κάποια άλλα διαφορετικά συμπεράσματα.

Όμως η αλήθεια είναι και είχαμε συζητήσει πως έπρεπε να σταματήσω γιατί αυτή τη στιγμή για εμένα η ζωή μου είναι αυτός ο χώρος που βρισκόμαστε. Είμαι 40 χρονών και είμαι 30 χρόνια στις πισίνες. Όταν δίνομαι κάπου θέλω να δίνομαι αποκλειστικά. Φέτος είχα βάλει πολλές υποχρεώσεις αν θέλεις στο κεφάλι μου, που δεν ήμουν καλός σε όλες. Θεωρώ ότι ήμουν μέτριος σε όλα. Αυτό το φλερτ αν θέλεις με την τηλεόραση αν θέλεις συνεχίζει και υφίσταται και μπορεί να καταλήξει κάποια στιγμή και σε γάμο» απάντησε ο Αντώνης Βλοντάκης αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τους λόγους της αποχώρησης του.