Αποκάλεσαν την Τζόυς Ευείδη «γεροντοκόρη» on air. Η απάντηση της ηθοποιού

Αποκάλεσαν την Τζόυς Ευείδη «γεροντοκόρη» on air. Η απάντηση της ηθοποιού

Η Τζόυς Ευείδη είναι από τους ανθρώπους δεν μασάει τα λόγια της, γεγονός που έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο συνέβη και όταν μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων απάντησε με το ανάλογο ύφος.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του Μπρούσκο, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και όπως ήταν φυσικό έδωσε μία μικρή συνέντευξη. Ανάμεσα σε άλλα τη ρώτησαν επίμονα για την προσωπική της ζωή, με την ηθοποιό να απαντά: «Τώρα αυτό να το πω πικάντικη ερώτηση ή να ξεράσω βατράχια;».

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο στην εκπομπή Labiri Biri του Epsilon, πήρε το ρόλο ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης, ο οποίος ανέφερε: «Η κυρία Ευείδη, όταν την άκουγα, αισθάνθηκα ότι μου μιλάει στρίτζω γεροντοκόρη».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Χριστίνα Λαμπίρη πήρε άμεσα το λόγο με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα και είπε: «Εντάξει, οκ, τον απολύω τώρα. Τζόυς μου, μην με πάρεις τηλέφωνο, τον απέλυσα ήδη, πριν μου το πεις εσύ. Δεν θα τον ξαναδείς!».

Από την μεριάς της η ηθοποιός ανέβασε έκπληκτη στάτους στο Facebook της: «Στο Ε στην Λαμπίρη μόλις με είπανε στριτζω γεροντοκόρη !!!!». Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια στην ανάρτησή της ήταν πολλά, με όλους να υποστηρίζουν την ηθοποιό.