Αποθέωση για τον Στέφανο Κορκολή και την Σοφία Μανουσάκη στις Γραμμές

Αποθέωση για τον Στέφανο Κορκολή και την Σοφία Μανουσάκη στις Γραμμές

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ
ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Οι Μουσικές Ιστορίες του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους. Ένας δρόμο θριαμβευτικό που αποκτά φανατικό κοινό και γίνεται στόμα με στόμα το πιο δυνατό «μυστικό» της πόλης.

Με το 7ο live τους, οι δύο καλλιτέχνες έζησαν μια αποθέωση στις Γραμμές όπου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν είναι η αυτοβιογραφία του Στέφανου Κορκολή μεταφρασμένη σε νότες. Κρύβει λοιπόν όλες τις ανατροπές, τις αντιθέσεις που έχει η ίδια η ζωή, τα θέλω και οι μουσικές του αγάπες, τα «χρώματα» που δένουν την ιστορία του και δημιουργούν το προσωπικό του ουράνιο τόξο.

Κι όμως. Στις Μουσικές Ιστορίες πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη που φυσικά αποθεώνονται.

Πρωταγωνιστές είναι και οι βιρτουόζοι μουσικοί που καταχειροκροτούνται , το ίδιο το ρεπερτόριο με την ανατρεπτική του διάσταση αλλά και το μοναδικό ακροατήριο που δίνει παλμό, προσλαμβάνει την ενέργεια και την ένταση των καλλιτεχνών και τη μετουσιώνει σε μέθεξη.

Οι Γραμμές σαν χώρος αγκαλιάζουν γλυκά τις Μουσικές Ιστορίες και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε καλλιτέχνες, μουσικοί και ακροατήριο να γίνουν πραγματικά ένα!

Οι Μουσικές Ιστορίες θα ντύσουν μουσικά τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στις 24 και 31 Δεκεμβρίου αντίστοιχα αλλά και τα Σάββατα 28 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου.

Στο υλικό που σας στέλνουμε μια μικρή γεύση από τις μοναδικές αυτές βραδιές.

Συντελεστές

Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, πλήκτρα
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα, κρουστά, τραγούδι
Σπύρος Γεωργαντάς: κιθάρες, τραγούδι
Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο
Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

«γραμμές»
Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 2103477058 – 6945106604
Προπώληση: viva.gr