Αποδείχτηκε ότι ο Johnny Depp κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard

Αποδείχτηκε ότι ο Johnny Depp κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard

Το διαζύγιο του Johnny Depp με την πρώην σύζυγό του Amber Heard έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «celebrity δίκη του αιώνα».

Οι σκληρές κατηγορίες και από τις δύο πλευρές έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε όταν μπήκαν στις δικαστικές αίθουσες.

Η δικαιοσύνη μίλησε και όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν είναι θετικά για τον Χολιγουντιανό σταρ που είχε μηνύσει την πρώην αγαπημένη του αλλά και τη βρετανική εφημερίδα «Sun» για συκοφαντική δυσφήμιση. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα που ανέφερε ότι χτυπούσε τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα ο Johnny Depp κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες κακοποίησης και ο δικαστής, μάλιστα, δήλωσε ότι ο όμιλος που ανήκει η «Sun» απέδειξε ότι «όσα ανέφεραν στο δημοσίευμά τους ήταν ουσιαστικά αληθή».

«Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα έχοντας εξετάσει ενδελεχώς τα 14 περιστατικά στα οποία βασίστηκαν οι εναγόμενοι, καθώς και τα βασικά σημεία που ζήτησε ο ενάγων να λάβω υπόψη», ήταν τα λόγια του δικαστή.

Οι συνήγοροι της Heard σχολιάζοντας την απόφαση επεσήμαναν ότι ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν και αυτό διότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του Depp ήταν πέρα μα πέρα αληθινές.