Απεβίωσε από κορονοϊό στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά

Απεβίωσε από κορονοϊό στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Μάνος Μαλέλης, εξωδιοικητικός παράγοντας του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Ο Μάνος Μαλέλης νοσηλεύονταν για περίπου περίπου μια εβδομάδα στο ΑΧΕΠΑ (έπασχε από ένα αυτοάνοσο) και σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος είχε στενή φιλία μαζί του, προσβλήθηκε από κορονοϊό στον οποίο οφείλονταν και η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

«Αντίο Μάνο! Τόσο γρήγορα, τόσο άδικα. Ελαχε να είσαι ο 33ος. Τα Δυτικά Βαλκάνια σε αποχαιρετούν», έγραψε στο twitter o Δήμος Βερύκιος, αποχαιρετώντας έτσι τον στενό του φίλο.

Όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr, o Μάνος Μαλέλης διετέλεσε κατά το παρελθόν υπάλληλος του ελληνικού προξενείου στα Σκόπια και ήταν πρώην μέλος του δ.σ. της ΟΚΤΑ (διυλιστηρίου ελληνικής ιδιοκτησίας στην ΠΓΔΜ).

Ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, βοηθώντας στην επίτευξη της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την χορηγία με εταιρείες του ομίλου Κοντομηνά (Prime Insurance και Village Cinemas).

Ακόμη όμως και μετά το πέρας της πολυετούς συνεργασίας σε επίπεδο χορηγίας με τις επιχειρήσεις του κ. Κοντονηνά, ο Μάνος Μαλέλης ήταν διαρκώς δίπλα στο δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο τμήμα μπάσκετ.