Απίστευτο ρεκόρ για το Despacito

Απίστευτο ρεκόρ για το Despacito

Το Despacito είναι το hit του φετινού καλοκαιριού. Τη στιγμή που όλος ο κόσμος χορεύει στο ρυθμό του, κατάφερε να σπάσει ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ!

Όπως ανακοίνωσε η Universal Music Latin Entertainment, το τραγούδι ττου Luis Fonsi και του Daddy Yankee έγινε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών, καθώς μετρά περισσότερες από 4,6 δισεκατομμύρια αναπαραγωγές. Μάλιστα, εκτόπισε από την πρώτη θέση, μετά από επτά χρόνια, τον Justin Bieber που κατείχε τον τίτλο με το Baby (4,3 δισεκατομμύρια αναπαραγωγές).

Ο 39χρονος δημιουργός από το Πουέρτο Ρίκο, σε συνέντευξή του στο CNN, δήλωσε: «Έκανα ό, τι μπορούσα για να κάνω τον κόσμο να χορέψει. Άλλωστε, ο κόσμος μπορεί να έρθει κοντά σε μια εποχή που χτίζονται τείχη».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το Despacito, προέκυψε όταν θέλησε να γράψει ένα διασκεδαστικό τραγούδι με latin αίσθηση και «πιασάρικους» στίχους. Συγκεκριμένα, στα τέλη του 2015 έδειξε τον ρυθμό που είχε στο μυαλό του σε έναν φίλο του και έγραψαν το τραγούδι μαζί, στο σπίτι του. Αρχικά, επρόκειτο να είναι μπαλάντα, ωστόσο, η συνεργασία με τον Yankee του έδωσε την μορφή με την οποία το ακούμε!