Απίστευτος καυγάς για το Δημήτρη Ουγγαρέζο με συμπαρουσιαστή του

Απίστευτος καυγάς για το Δημήτρη Ουγγαρέζο με συμπαρουσιαστή του

Μια φωτογραφία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν αυτή που προκάλεσε έκπληξη στους διαδυκτιακούς του φίλους. Στην συγκεκριμένη εικόνα ο παρουσιαστής φαίνεται να καβγαδίζει με τον συνεργάτη του στο ΣΟΥ-ΚΟΥ, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Το τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα θέλουν τους δύο άντρες να μην έχουν τόσο καλές σχέσεις. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε σε κυπριακή εκπομπή τον μισθό που παίρνει από το σταθμό που εργάζεται.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, τόνισε ότι η αποκάλυψη του μισθού του, ήταν μια λάθος κίνηση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν υπήρχε λόγος να αναφερθεί όταν στην χώρα μας, οι περισσότεροι αμείβονται χαμηλόμισθα.

Ωστόσο στην εκπομπή Αποκαλυπτικά δόθηκε συνέχεια στο θέμα. Όταν παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις των παραπάνω, προβλήθηκε και ένα βίντεο που τους έδειχνε να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Ωστόσο, αυτό που δεν ειπώθηκε στον αέρα είναι πως το βίντεο δεν ήταν απόσπασμα από το ΣΟΥ-ΚΟΥ, αλλά μια φάρσα που έκαναν στην Μαρία Μπεκατώρου την Πρωταπριλιά.

Έτσι ο Ουγγαρέζος θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ανασκευάσει τις εντυπώσεις δημοσίευσε το στιγμιότυπο από τον «καβγά» με τον Κωνσταντάρα. Στην λεζάντα, έγραψε:

«Αποκαλυπτικό: Γουέτζυ και μαλλιοτραβήγματα Ουγγαρέζου-Κωνσταντάρα στα παρασκήνια του ΣουΚου. Υπάρχει και backstage βίντεο από τον καβγά-φάρσα της Πρωταπριλιάς. #αφιερωμένο».