Απίστευτοι αμοιβή για τον Dwayne Johnson στην ταινία Jungle Cruise

Απίστευτοι αμοιβή για τον Dwayne Johnson στην ταινία Jungle Cruise

13 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την συμπρωταγωνίστρια του Emily Blunt, θα πάρει ο Dwayne Johnson για την ταινία Jungle Cruise.

Ο 46χρονος ηθοποιός λέγεται ότι θα λάβει 22 εκατομμύρια δολάρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Frank, ενώ η 35χρονη Emily θα τον ρόλο της Lili θα λάβει 9 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ.

Η μισθολογική ανισότητα μεταξύ των δύο ηθοποιών σημαίνει ότι ο Dwayne θα λάβει περισσότερο από το διπλάσιο της αμοιβής που θα πάρει η Blunt.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Forbes τον περασμένο Αύγουστο, ο «The Rock» κέρδισε για το 2018, 124 εκατομμύρια δολάρια (πάνω από το διπλάσιο από αυτό που κέρδισε το 2017) και ήταν στην 5η θέση του καταλόγου των πιο ακριβοπληρωμένων καλλιτεχνών παγκοσμίως.

Πρώην επαγγελματίας παλαιστής ο Dwayne Johnson, έχει πολλά βραβεία, ενώ το 2017 τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στον Hollywood Walk of Fame.

Ενώ η Emily Blunt έχει ήδη αποσπάσει μια Χρυσή Σφαίρα κι ένα βραβείο BAFTA. Η Blunt έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο της όταν ήταν μόλις 18 χρόνων.

Η ταινία Jungle Cruise είχε προγραμματιστεί από την Disney να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τελικά αναβλήθηκε για τον Ιούλιο του 2020.