«Απέβαλα 3,5 μηνών. Είχα κατηγορηθεί ότι δεν ήμουν ποτέ έγκυος»

«Απέβαλα 3,5 μηνών. Είχα κατηγορηθεί ότι δεν ήμουν ποτέ έγκυος»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε η Ορθούλα Παπαδάκου. Η αθλήτρια μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, το θάνατο του ανιψιού της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και βιώνει.

Η Ορθούλα αναφέρθηκε και για την τραυματική εμπειρία που έζησε πριν κάποια χρόνια στη προσωπική της ζωή, την αποβολή που είχε ενώ ήταν 3,5 μηνών έγκυος αλλά και τις ανυπόστατες φήμες που ακούστηκαν για την εγκυμοσύνη της.

«Αν με ρώταγες αν αγαπάω τα παιδιά, τα αγαπάω πάρα πολύ, τα λατρεύω, απλά δεν έτυχε να κάνω δικά μου. Δόξα τω Θεό έχω ανιψιά, βαφτιστήρια, και τα αγαπάω πάρα πολύ… Έχω υπάρξει έγκυος, απέβαλα 3.5 μηνών. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Είχα κατηγορηθεί ότι δεν ήμουν ποτέ έγκυος. Τα κλασικά που ακούς. Το είχαν πει στο χώρο. Είχα τον υπέρηχο. Τον κουβάλαγα μαζί μου δυο χρόνια, είναι κάτι που με έχει σημαδέψει στη ζωή μου. Και κάποια στιγμή που το άκουσα από κάποιον μέσα στην παρέα και είχα τρελαθεί, και του το δείχνω και του λέω “τι λέει εδώ;”, που έλεγε το όνομά μου, και λέω “αυτό τι είναι; Ήμουν ή δεν ήμουν; “ Αυτό είναι κάτι που δε μου λείπει από το χώρο. Εγώ ξέρω ποια είμαι και νιώθω καλά με μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.