«Αν δεν ήθελε η κ. Μενεγάκη να φύγουν πληροφορίες, δεν θα έφευγαν ποτέ»

«Αν δεν ήθελε η κ. Μενεγάκη να φύγουν πληροφορίες, δεν θα έφευγαν ποτέ»

Σύμφωνα με όσα γράφονται και ακούγονται η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρεί όχι μόνο από τον Alpha, αλλά και από την ελληνική τηλεόραση.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην έχει πάρει ακόμη επίσημα θέση, ωστόσο το Πρώτο Θέμα ανέφερε σε ρεπορτάζ του, πως η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει την απόφασή της και σκοπεύει μάλιστα να πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο και ένα ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Σχολιάζοντας τις παραπάνω πληροφορίες στην εκπομπή Πρωινό, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο Alpha έμαθε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη μέσω επιστολής.

«Θέλω να πω το εξής. Εγώ γνωρίζω, από δικό μου ρεπορτάζ, ότι η ενημέρωση του καναλιού από την Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει με επιστολή. Δεν έχει γίνει προφορικά. Υπάρχει μία επιστολή της Ελένης Μενεγάκη προς τη διοίκηση του καναλιού, που ενημερώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου δε θα επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία. Δε ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι σκοπεύει να κάνει. Ξέρω πως ο Alpha γνωρίζει πολύ καλά τις προθέσεις της και ότι μεταξύ κυρίων υπάρχει μια συμφωνία» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.