Αντώνης Τσαπατάκης: Ψυχή Θέλει!

Αντώνης Τσαπατάκης: Ψυχή Θέλει!

Ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, συμμετέχει στο σπότ του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας για τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη στις 12 Απριλίου, στην Τρίπολη.

Mε στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. Ο έρανος διεξάγεται μετά από χορήγηση άδειας με απόφαση της αρμόδιας Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Εκείνη την ημέρα θα συνεργαστούν τρία ραδιόφωνα της Τρίπολης (ΕΡΤ Τρίπολης, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15 και Αρκαδία 9.38 ) προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.

Ο Ραδιομαραθώνιος θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Σημαντική είναι και η βοήθεια του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ το οποίο θα φιλοξενήσει το Ραδιομαραθώνιο στις εγκαταστάσεις του και θα προωθήσει με πολλούς τρόπους αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνοντας τόσο το συντονισμό της εκδήλωσης όσο και μία σειρά πρωτοβουλιών για την καλύτερη επικοινωνία αλλά και το μεγαλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Τίτλος του Ραδιομαραθωνίου Αγάπης του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας θα είναι η φράση: “Ψυχή Θέλει” στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης από τα ερτζιανά κύματα όσο πιο μακριά γίνεται. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στο Ραδιομαραθώνιο της Μεγάλης Τετάρτης για να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πράξη το όνειρο για την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία στην Τρίπολη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία χώρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία στην Τρίπολη.

Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν

Στείλτε τη λέξη ΠΑΙΔΙΑ στο 19454 από 10/4 έως 16/4 με χρέωση 1,24€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ )
ΑΡ. ΛΟΓ. GR54 01 10 4780 0000 4780 0426 844
(Εθνική Τράπεζα , Δικαιούχος : Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας)

Πρωταγωνιστής Τηλεοπτικού Σποτ: Αντώνης Τσαπατάκης , Παρολυμπιονίκης Κολύμβησης
Μουσική: Κώστας Δημουλέας
Λήψη – Σκην.: Γεράσιμος Βάκρος
Παραγωγή: Κέντρο Αποκατάστασης » ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ » – Τρίπολη