Αντώνης Τσαπατάκης: «Έκανα τη μάνα μου να κλαίει και αυτό δεν το συγχωρώ στον εαυτό μου»

Αντώνης Τσαπατάκης: «Έκανα τη μάνα μου να κλαίει και αυτό δεν το συγχωρώ στον εαυτό μου»

Ο Αντώνης Τσαπατάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Παραολυμπιονίκης με τον παρουσιαστή είχαν μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μέσα σε όσα ανέφεραν για την πορεία του στον αθλητισμό και το βιβλίο που έχει γράψει ο Αντώνης, οι δύο άντρες είχαν έναν απολαυστικό διάλογο.

Ο Παραολυμπιονίκης ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για τον τραυματισμό του.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης εξήγησε πως δεν έκανε κάτι, καθώς η τεχνολογία με τα βλαστοκύτταρα ήταν σε πρώιμο στάδιο, πλέον όμως υπάρχει ακόμη η τεχνολογία αυτή ποιο βελτιωμένη και αναμένει για κάποιες τελευταίες εξελίξεις, ώστε να προχωρήσουν.

«Πιστεύω θα μαζέψω τα λεφτά, γιατί δεν είμαι της άποψης ότι θα βάλω την οικογένεια μου να πουλάει σπίτια και όλα τα υπάρχοντα τους για να γίνω καλά. Εγώ το έκανα το λάθος, εγώ θα το πληρώσω», ανέφερε προς τιμήν του ο κολυμβητής.

Παρά τον αντίλογο του παρουσιαστή, συμπλήρωσε:

«Έχω φτάσει τους δικούς μου να με βλέπουν όρθιο κι ας μην είμαι. Το μόνο πράγμα που στεναχωριέμαι στη ζωή, είναι γιατί έκανα τη μάνα μου να κλαίει, έκανα τη γιαγιά μου, τον πατέρα μου τον αδερφό μου. Έκανα τη μάνα μου να κλαίει και αυτό δεν το συγχωρώ στον εαυτό μου. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να την κάνω να χαμογελάει κι αν δακρύζει, να δακρύζει μόνο για χαρά».