Αντώνης Ρέμος: Τι λέει για τις διαρροές που γίνονται για την προσωπική του ζωή

Αντώνης Ρέμος: Τι λέει για τις διαρροές που γίνονται για την προσωπική του ζωή

Στο Down town Κύπρου μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και αναφέρθηκε στο γάμο του με την Υβόννη Μπόσνιακ που θα γινόταν μέσα στο καλοκαίρι και γενικά στην προσωπική του ζωή και τις διαρροές που γίνονται για αυτήν.

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ . Είναι αλήθεια πως θα παντρευτούν μέσα στο Καλοκαίρι; Και γιατί επιλέγει αυτή τη διακριτική στάση σ’ αυτό το θέμα – κάτι που συνέβη και στη βάπτιση της Ελένης;

 «Η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου αφορά κυρίως τον ίδιο και τον στενό κύκλο της οικογένειας. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να μαθαίνει συναρπαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή ενός καλλιτέχνη που αγαπά και ακολουθεί. Και τον ευχαριστώ και γι’ αυτό και για την αγάπη που μου δείχνει. Μοιράστηκα τη χαρά μου για τη βάπτιση του παιδιού με τους φίλους και τους συνεργάτες μου, με ένα όμορφο πάρτι. Όμως, αποφασίσαμε η στιγμή της βάπτισης να είναι μια οικογενειακή υπόθεση – αυτό πιστεύω ότι είναι κατανοητό από όλους. Γενικά, σε όλα τα πράγματα που αφορούν στη στενή οικογένεια, είμαι διακριτικός. Θέλω επίσης να σε διαβεβαιώσω ότι οποιαδήποτε διαρροή νέων που αφορούν στην οικογενειακή μου κατάσταση και εξέλιξη δεν έχει ξεκινήσει από μένα τον ίδιο. Δεν συνηθίζω να δίνω πληροφορίες για τις μετέπειτα κινήσεις μου στην προσωπική μου ζωή. Ειδικά όταν δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο…»!