Ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας

Ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας

Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας, καθώς στον οργανισμό του κοριτσιού ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται η ανήλικη, πρόκειται για δύο ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των ναρκωτικών (ψυχοτρόπων ουσιών).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών ανέφεραν ότι η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα» χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος. Προς την κατεύθυνση αυτή διεξάγονται εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πιθανότατα η λήψη ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε η 10χρονη αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη και που -σύμφωνα με όσα προκύπτουν από αστυνομικές πηγές- προέρχεται από το περιβάλλον της οικογένειάς της.