Ανθή Βούλγαρη: “Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στο νοσοκομείο και να…“

Ανθή Βούλγαρη: “Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στο νοσοκομείο και να…“

Στη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το καλοκαίρι του 2017 αναφέρθηκε η Ανθή Βούλγαρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Enjoy” αποκαλύπτοντας μάλιστα και τι ήταν αυτό που είπε στους γονείς της όταν ξύπνησε από την επέμβαση.

«Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στο νοσοκομείο και να ρωτάς συνέχεια πότε θα βγεις για να γυρίσεις στο σπίτι σου, επειδή έχω κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση. Ξέρω τι σημαίνει να μένεις στο νοσοκομείο και εκτιμώ πάρα πολύ τη θαλπωρή του σπιτιού μου.

Το καλοκαίρι του 2017 είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου, έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο στο κεφάλι μου, γιατί οι γιατροί βρήκαν ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα που δεν έπρεπε να σπάσει, αλλά έπρεπε να βγει. Θυμάμαι τότε το άγχος μου. Έλεγα από μέσα μου πριν από την επέμβαση “πού πάω, Παναγία μου;”.

Ήξερα, όμως, ότι αυτός ο καλοήθης όγκος πρέπει να βγει, δεν θα ζούσα μια ζωή με φάρμακα. Όταν ξύπνησα από την επέμβαση, μίλησα στους δικούς μου για ένα όραμα που είχα με τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, το οποίο με έκανε να πιστέψω ακόμη πιο πολύ», είπε η Ανθή Βούλγαρη.