Ανδρέα Μπάρκουλη παρουσιάζεται στον στρατό: “Να κάνω την πατρίδα μου περήφανη”

Ανδρέα Μπάρκουλη παρουσιάζεται στον στρατό: "Να κάνω την πατρίδα μου περήφανη"

Πέρασαν τα χρόνια και ο μικρός γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νικόλας, έφτασε τα 18 και ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη πατρίδα.

Ο Νικόλας Μπάρκουλης είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αγόρι, που σε νεαρή ηλικία αντιμετώπισε τη νόσο του Crohn, όταν μετά τις ενοχλήσεις που είχε ανακάλυψε ότι έχει αυτό το αυτοάνοσο νόσημα το οποίο τον ταλαιπωρεί από τα 11 του. Τότε είχε σταματήσει να αναπτύσσεται, είχε χάσει αρκετά κιλά και μάλιστα έχασε και μια χρονιά στο σχολείο.

Ο Νικόλας Μπάρκουλης μεγάλωσε και στις 11 Ιουνίου πάει φαντάρος. Παρουσιάζεται στο στρατόπεδο «Μακρής» στη Μυτιλήνη και είναι γεμάτος χαρά, όπως λέει και ο ίδιος στην εφημερίδα «Μπαμ».

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας τον ρώτησε για τη στρατιωτική του θητεία και ο Νικόλας Μπαρκουλης απάντησε με ένα χαμόγελο που θυμίζει πάρα πολύ τον μεγάλο μας ηθοποιό… τονίζοντας:

«Να κάνω την πατρίδα μου περήφανη μιας και θα είμαι στο νησί που έχει διάφορα προβλήματα μεταναστών και να είμαι ένας άνθρωπος που θα κάνω περήφανους και τους δυο μου γονείς εκείνον από ψηλά και τη μαμά μου από κοντά αφού ξέρει πόσο μεγάλη αδυναμία της έχω. Θέλω να είμαι δυνατός να έχω αισθήματα όμορφα και να είμαι δίπλα στη μαμά Πατρίδα αλλά και τη μανούλα μου».