Ανδρέας Γεωργίου: Τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το Dream Show

Ανδρέας Γεωργίου: Τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το Dream Show

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο Ανδρέας Γεωργίου που φέτος σκηνοθετεί δύο σειρές στον Alpha, (Το Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό) μέσα σε ολα όσα είπε αναφέρθηκε και στο παρελθόν που είχε ξαναβρεθεί στο κανάλι της Κάντζας ως παίκτης του Dream Show, του οποίου είχε αναδειχθεί νικητής.

Είχες ξαναβρεθεί στον Alpha το 2005. Τι σε ώθησε να πας τότε στο Dream Show, όπου τελικά και κέρδισες; 

Τότε έπαιζα σε ένα σίριαλ στην Κύπρο πολύ επιτυχημένο. Επειδή πηγαινοερχόμουν στην Ελλάδα, γιατί δούλευα και ως διευθυντής παραγωγής σε μια εκπομπή, μου είπαν για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, καθώς ήθελαν να βάλουν στο παιχνίδι και κάποιον από την Κύπρο. Νομίζω βρέθηκα τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος. Πήγα στις οντισιόν και πέρασα.

Σε βοήθησε αυτή η νίκη;      

Νομίζω πως ό,τι κάνεις σε βοηθάει, αρκεί να ξέρεις πώς θα το εκμεταλλευτείς. Εγώ, όταν τελείωσε το παιχνίδι, ένιωσα ότι έπρεπε να αποστασιοποιηθώ λίγο και να το χτίσω από την αρχή. Είδα πώς λειτουργεί ο χώρος, πώς είναι τα πράγματα εκ των έσω…

Είχες κερδίσει και ένα έπαθλο 200.000 ευρώ. Αυτά πώς τα αξιοποίησες;

Πήρα ένα σπίτι στην Κύπρο και τα υπόλοιπα χρήματα τα επένδυσα για να πάω στην Αμερική να συνεχίσω τις σπουδές μου. Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να είχα κάνει χωρίς αυτά τα χρήματα. Ξέρεις, πολλοί με ρωτούν αν το μετάνιωσα που δήλωσα συμμετοχή σε ένα ριάλιτι. Φυσικά και δεν το μετάνιωσα. Αυτό το παιχνίδι μου άνοιξε και τα μάτια και με κράτησε και προσγειωμένο. Είδα ότι όλα αυτά είναι εφήμερα και πως το μόνο που σε κρατάει είναι η σκληρή δουλειά.