Ανατριχιαστική καταγγελία για Dustin Hoffman: «Ένιωσα ότι με βίασε με τα δάχτυλα»

Ανατριχιαστική καταγγελία για Dustin Hoffman: «Ένιωσα ότι με βίασε με τα δάχτυλα»

Μετά το σκάνδαλο με τον παραγωγό Harvey Weistein και τις αποκαλύψεις για τον Kevin Spacey ήρθε η ώρα για έναν ακόμη διάσημο ηθοποιό. Ο Dustin Hoffman που φαίνεται να έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη φίλη της κόρης του!

Η Cori Thomas, ήταν μόλις 16 ετών όταν γνώρισε τον ηθοποιό. Υποστηρίζει πως η ίδια μαζί με τον ηθοποιό και την κόρη του πέρασαν μαζί το μοιραίο απόγευμα. Πήγαν για δείπνο και μετά την έπεισε να γυρίσει μαζί τους στο ξενοδοχείο.

Η κόρη του Karina έφυγε και επέστρεψε σπίτι κι έτσι η νεαρή έμεινε μόνη της μαζί με τον τότε 43χρονο ηθοποιό. Η Cori Thomas υποστηρίζει πως βγήκε από το μπάνιο και έμεινε γυμνός. Μάλιστα στην καταγγελία της αναφέρει πως της έκανε σεξουαλικά σχόλια, ενώ της ζήτησε και να του τρίψει τα πόδια.

«Στεκόταν εκεί γυμνός. Νομίζω σχεδόν κατέρρευσα στην πραγματικότητα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει γυμνό άντρα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε τον χρόνο του μέχρι να ξανατυλιχθεί με την πετσέτα του», σημείωσε ενώ παραδέχτηκε πως το έκανε καθώς δεν ήξερε αν μπορούσε να πει όχι.

Η μητέρα της ήρθε την κρίσιμη στιγμή για να την πάρει, ενώ όπως αναφέρει ένιωσε ταπεινωμένη από το περιστατικό και δεν είπε στη μητέρα της, τη δικηγόρο Zuleika Thomas, τι είχε συμβεί. Εκείνη ωστόσο πάντα υποψιαζόταν ότι κάτι είχε συμβεί.