Αναστάσης Δαφνής: Το μήνυμα της οικογένειας του δημοσιογράφου και η έκκληση τους για το θάνατο του

Αναστάσης Δαφνής: Το μήνυμα της οικογένειας του δημοσιογράφου και η έκκληση τους για το θάνατο του

Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από την ζωή το πρωί του Σαββάτου μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία, ο Αναστάσης Δαφνής.

Μάλιστα, ο 30χρονος δημοσιογράφος όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό του την μητέρα του που δεν έφυγε ποτέ από δίπλα του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε από ένα χαλασμένο δόντι στο οποίο δεν έγινε η σωστή θεραπεία.

Η οικογένειά του με ανακοίνωσή της στα social meia, κάνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν το πένθος της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλό ταξίδι Αναστάση… Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020.

Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε.

Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα σας και το σεβασμό στο πένθος μας. -Η οικογένεια του»