Ανανεώθηκε για 2η σεζόν η σειρά Emily in Paris από το Netflix

Ανανεώθηκε για 2η σεζόν η σειρά Emily in Paris από το Netflix

Η τηλεοπτική σειρά Emily in Paris που ξεκίνησε να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου στη πλατφόρμα και πολύ γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή του Top 10 του Netflix, έλαβε το πράσινο φως για τον 2ο κύκλο.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Darren Star που έχει κάνει και τα Beverly Hills 90210, Melrose Place, Sex and the City και στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την Lily Collins.

Στη συνέχεια, την είδηση αποκάλυψε και η Lily Collins, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα με έναν πολύ έξυπνο και ευφάνταστο τρόπο.

Η ηθοποιός «ανέβασε» ένα βίντεο όπου όλοι οι πρωταγωνιστές μιλούν για το «Deux» δηλαδή το Δύο και μία επιστολή που υποτίθεται πως στέλνει η υπεύθυνη της εταιρείας Savoir, Sylvie Grateau, προς την Αμερικανίδα εργοδότριά της, την οποία υποδύεται η Kate Walsh.

Η επιστολή γράφει:

«Λυπούμαστε. Σας γράφουμε για να ενημερώσουμε ότι η Έμιλι Κούπερ θα χρειαστεί να παραμείνει στο Παρίσι για ένα εκτενές χρονικό διάστημα.

Παρά την υπερβολική συμπεριφορά της, αυτοπεποίθηση και την έλλειψη προϋπηρεσίας στο μάρκετινγκ προϊόντων πολυτελείας, κατάφερε να γοητεύσει μερικούς από τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας κατά τη σύντομη περίοδο που εργάστηκε στα γραφεία του Savoir στο Παρίσι. Ονομάστε το καλή τύχη ή χαρακτηριστική αμερικανική ευφυία, αλλά τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας ήταν εντυπωσιακά.

Ελπίζουμε ότι με την παράταση των ημερών στο Παρίσι, η Έμιλι θα αναπτύξει τις σχέσεις που έχει κάνει, θα εμβαθύνει στη γαλλική κουλτούρα και ίσως μάθει κάποιες βασικές γαλλικές λέξεις».

Στο τέλος της επιστολής η υπεύθυνη της εταιρείας Savoir, Sylvie Grateau, σημειώνει:

«Θα συνεργαστούμε ώστε να ζητήσετε άδεια εργασίας εκ μέρους της για παράταση του διαστήματος που θα περάσει εδώ. Αγαπάμε πολύ που την έχουμε στο Παρίσι!

Αλλά, σας παρακαλώ, μην την ενημερώσετε γι’ αυτό».