Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του Fantastic Beasts 3

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του Fantastic Beasts 3

Η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fantastic Beasts 3 έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2022, μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Captain Marvel 2 από τη Marvel Studios.

Η παραγωγή είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16 Μαρτίου 2020, αλλά καθυστέρησε αρκετές φορές εξαιτίας της πανδημίας.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Johnny Depp, το στούντιο θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο για να βρει νέο ηθοποιό για τον ρόλο του Grindelwald όμως πλέον με τη νέα ημερομηνία, εκτιμούν ότι προλαβαίνουν.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Δανός ηθοποιός Mads Mikkelsen, βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο, προς το παρόν όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί των πρώτων δύο ταινιών θα επιστρέψουν και πάλι στους ρόλους τους όπως ο Eddie Redmayne ως Newt Scamander και ο Jude Law ως Albus Dumbledore.

Η ταινία θα σκηνοθετηθεί για άλλη μια φορά από τον David Yates και το σενάριο θα γραφτεί από τους J.K. Rowling και Steve Kloves.

Όπως συνέβη με τις δύο πρώτες ταινίες, έτσι και η τρίτη θα μας οδηγήσει σε νέες ηπείρους, εξερευνώντας μαγικά πλάσματα σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη ταινία του Fantastic Beasts μας εισήγαγε στη ζωή των Αμερικανών μάγων το 1927 στη Νέα Υόρκη, η δεύτερη μας πήγε στο Παρίσι και το Fantastic Beasts 3 θα μας ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.