Ανήμερα Χριστουγέννων εορταστικό πρόγραμμα στο OPEN από τη Νυρεμβέργη

Ανήμερα Χριστουγέννων εορταστικό πρόγραμμα στο OPEN από τη Νυρεμβέργη

Το Celebrity Travel έρχεται τα Χριστούγεννα στο OPEN σ’ ένα ταξίδι διαφορετικό, πλημμυρισμένο από χριστουγεννιάτικη χαρά. Ο Νίκος Κοκλώνης κάθεται στο πιο γιορτινό τραπέζι παρέα με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Σταν στην παραμυθένια Νυρεμβέργη, ανήμερα Χριστουγέννων στις 21.00 στο OPEN.

Στην ιστορική πόλη της Γερμανίας, στήνεται το πιο γιορτινό τραπέζι με καλεσμένη όλη την ομογένεια και την Ποντιακή κοινότητα της Νυρεμβέργης και του Μονάχου σε μία αυθεντική παραδοσιακή ελληνική βραδιά.

Με λύρες,  λαούτα, νταούλια και χορευτικά από την Κρήτη και τον Πόντο, το Celebrity Travel και το Open , γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τους  Έλληνες της Βαυαρίας.

Η βραδιά θα είναι πλημμυρισμένη από όμορφες γιορτινές εικόνες με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το ρυθμό και να μας διασκεδάζουν με πολλή μουσική και πολύ κέφι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Σταν που με τα τραγούδια και το κεφάτο ταπεραμέντο τους ξεσηκώνουν τους προσκεκλημένους του Νίκου Κοκλώνη για να ανεβάσουν και τον ίδιο μαζί τους στη σκηνή για ένα παραδοσιακό τραγούδι!

Χριστούγεννα στις 21.00 με την ομογένεια της Βαυαρίας στο OPEN