Αλλαγή καριέρας για την Meghan Markle;

Αλλαγή καριέρας για την Meghan Markle;

Οι περισσότεροι πίστευαν πως μετά την απόφασή της να αποχωρήσουν από το παλάτι με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle θα επέστρεφε στην παλιά της ιδιότητα, αυτή της ηθοποιού.

Το ζευγάρι βέβαια, μετά την εγκατάστασή του στο Λος Άντζελες, είχε δηλώσει πως σκοπός τους είναι να ασχοληθούν με την φιλανθρωπία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, έκαναν την εμφάνισή τους κάποια δημοσιεύματα που θέλουν την Meghan Markle να σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η Meghan με αφορμή το κίνημα Black Lives Matter, που έχει εξαπλωθεί δυναμικά σε ΗΠΑ και Ευρώπη και το οποίο παλεύει ενάντια στον ρατσισμό, μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd από λευκό αστυνομικό στη Μινεσότα, δήλωσε πως δεν αποκλείει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σύμφωνα μάλιστα με στενό φίλο της πρώην Δούκισσας του Σάσεξ, που μίλησε στον βρετανικό Τύπο, η ίδια φαίνεται να αισθάνεται πως το ένστικτό της να φύγουν οικογενειακώς από το Ηνωμένο Βασίλειο και να εγκαταλείψει τα επίσημα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν σωστό καθώς θεωρεί πως ήταν «γραφτό από τη μοίρα» να βοηθήσει στον αγώνα κατά του συστημικού ρατσισμού στις ΗΠΑ.

«Η Meghan είπε πως η δουλειά της ως ηγέτης είναι πιο σημαντική από ποτέ, τώρα και πως έχει μιλήσει με την Oprah Winfrey και άλλους επικεφαλής της κοινότητας για το πώς αυτή μπορεί να γίνει μέρος της λύσης (του προβλήματος)», αποκάλυψε ο φίλος της στα βρετανικά Μέσα.

Ο ίδιος, πρόσθεσε πως η σύζυγος του πρίγκιπα Harry αισθάνεται ότι η αποστολή της είναι πολύ πέρα από την υποκριτική. «Θέλει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για την αλλαγή και δεν αποκλείει μια καριέρα στην πολιτική», τόνισε ο ανώνυμος φίλος της Meghan Markle και πρόσθεσε: «Η δούκισσα αισθάνεται πως η επιμονή της να φύγει από τη Βρετανία ήταν μοιραία για να μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του κινήματος (Black Lives Matter)».