ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ με τον Σταύρος Θεοδωράκης

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ με τον Σταύρος Θεοδωράκης

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου – Καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης
Δευτέρα – Παρασκευή στις 12:00  στο Star

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 12:00 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καλεσμένος θα είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη στο γραφείο του στο ΠΟΤΑΜΙ. Ειλικρινής και χειμαρρώδης, δε δίστασε να μοιραστεί προσωπικές του στιγμές  του και να αποκαλύψει τις αλήθειες του.  Εξηγεί γιατί δεν ήταν ποτέ  καλός μαθητής. Ήταν δυσλεκτικός, έγραφε μόνο κεφαλαία και πολλαπλασιασμό δε μπορούσε να κάνει. Εκείνη την εποχή ένα δυσλεκτικό τον φώναζαν «κουμπούρα».

Θυμάται τα παιδικά του χρόνια στις γειτονιές της Αγίας Βαρβάρας. Τα παιχνίδια στις αλάνες, τους φίλους του, τους πρώτους έρωτες. Η μυρωδιά, που του έχει μείνει έντονα από το παρελθόν του είναι αυτή του βασιλικού.  Αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας, που πέρασε και αυτή τη στιγμή είναι υγιής.

Δεν πιστεύει στους αιώνιους πολιτικούς.  Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία γιατί πίστεψε ότι μπορεί να πει τις αλήθειες του.  Θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο για την πολιτική και δηλώνει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να πολιτεύονται μέχρι τα 50. Τοποθετείται  για το νέο νόμο για την ταυτότητα φύλου, για τους τσιγγάνους, για τις μειονότητες.

Αποκαλύπτει τι θα έβαζε μέσα στο σακίδιό του αν έφευγε τώρα για ταξίδι. Μιλάει για τη γυναίκα του, την κόρη του, την αδυναμία στη μητέρα του, την απώλεια του πατέρα του.

Και στο τέλος στέλνει το δικό του μήνυμα για τις εκλογές της ηγεσίας της  κεντροαριστεράς  στις 12 Νοεμβρίου.

Παραγωγή: Green Pixel Productions
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Ελισάβετ Νικολαϊδου
Συντονισμός εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη
Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου