ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ – Βρέθηκε βοήθεια για την 85χρονη κα Δέσποινα

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - Βρέθηκε βοήθεια για την 85χρονη κα Δέσποινα

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Βρέθηκε βοήθεια  για την 85χρονη κα Δέσποινα

Δευτέρα – Παρασκευή στις 12:00  στο Star

Η ιστορία της 85χρονης κυρίας Δέσποινας, που έπεσε θύμα των ληστών με το σίδερο συγκλόνισε τους πάντες και στάθηκε αφορμή ώστε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η δύσκολη κατάσταση, στην οποία ζει η οικογένεια της γυναίκας.

Η  εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της γιαγιάς Δέσποινας και της κόρης της, Μαρίας, μητέρας δύο παιδιών. Η Ζήνα Κουτσελίνη κράτησε την υπόσχεση, που έδωσε στην ηλικιωμένη γυναίκα στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής και επισκέφθηκε την κ. Δέσποινα στο σπίτι της κόρης της, όπου ζει μετά το θλιβερό περιστατικό καθώς φοβάται να επιστρέψει στο δικό της.

Η παρουσιάστρια συγκλονίστηκε όταν διαπίστωσε μόνη της τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας, ένα γεγονός που η γιαγιά Δέσποινα και η κόρη της Μαρία, δεν ήθελαν να γίνει γνωστό. Η Μαρία και ο σύντροφός της, είναι άνεργοι εδώ και τρία χρόνια και ζουν σε ένα πολύ μικρό σπίτι, μαζί πλέον με την 85χρονη Δέσποινα, το οποίο έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, ζημιές και ελλείψεις (δεν υπάρχει ταβάνι, μπαίνουν νερά, παράθυρα χωρίς τζάμια).

Μέσα από την εκπομπή, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και για άλλη μια φορά υπήρξε συγκινητική η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Ηλίας από την Κρήτη επικοινώνησε με την οικογένεια και ήδη από χθες, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες, ώστε να φτιαχτεί από την αρχή το σπίτι.

«Σε αυτή την τηλεόραση ελπίζω και θέλω να υποκλίνομαι πάντα… Γιατί η τηλεόραση δεν είμαστε εμείς, είστε εσείς εκεί απέναντι! Σπάμε το γυαλί και γινόμαστε παρέα…» τόνισε στο κλείσιμο της εκπομπής της συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Δευτέρα – Παρασκευή στις 12:00  στο Star

Παραγωγή: Green Pixel Productions
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Ελισάβετ Νικολαϊδου
Συντονισμός εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη
Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου