Αλήθειες με τη Ζήνα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος τηλεμαραθώνιος για το Χαμόγελο του Παιδιού

Αλήθειες με τη Ζήνα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος τηλεμαραθώνιος για το Χαμόγελο του Παιδιού

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος τηλεμαραθώνιος για το Χαμόγελο του Παιδιού

Για 5η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με κεντρικό μήνυμα «Δώσε αγάπη, Πάρε φως» βρέθηκαν δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας οικονομικά το μεγάλο κοινωνικό έργο, που προσφέρει εδώ και 24 χρόνια, με το ποσό των 184.132,64€ (προ κρατήσεων)!

Δίπλα στη Ζήνα Κουτσελίνη και σε ρόλο συμπαρουσιαστή, βρέθηκε ο 9χρονος Παναγιώτης Τσολάνας, που ταξίδεψε από την Αμερική μαζί με τους γονείς του για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να στηρίξουν τα παιδιά, που έχουν ανάγκη!

«Ο μικρός Παναγιώτης, που με τόσο αγάπη και δύναμη αγκάλιασε κάθε παιδί, που έχει ανάγκη, είναι ο πιο σημαντικός Πρεσβευτής μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Μαζί με τη Ζήνα στο studio βρέθηκαν και οι αγαπημένοι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής, Αγγελική Ηλιάδη, Θάνος Καλλίρης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τη Ζήνα Κουτσελίνη, τον μικρό Παναγιωτάκη, τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς και τη Διοίκηση του Star, τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, την παραγωγή, που στήριξαν για 5η χρονιά την προσπάθεια αυτή και από κοινού συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου και της γενικότερης προβολής του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιήθηκαν:

64.498 κλήσεις και 6.120 SMS, που αντιστοιχούν συνολικά στο ποσό των 175.132.64€ (προ κρατήσεων)!

Την προσπάθεια της Ζήνας Κουτσελίνη και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αγκάλιασαν οι ομογενείς της Αυστραλίας και πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Γρίμπιλας και το «The Konstantina Angelique Gribilas Foundation», που δώρισαν 10.000$ (9.000€)!

Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί ότι υπήρξαν κι άλλες προσφορές (χρηματικές αλλά και σε είδη πρώτης ανάγκης) οι οποίες συγκεντρώνονται ακόμα.

Backstage video από την εκπομπή της Παρασκευής 6/12 :
https://youtu.be/4tAisQ2uBc

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 – 14:00

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel Productions
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Αρχισυνταξία: Ελισάβετ Νικολαϊδου
Οργάνωση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου
Διεύθυνση Παραγωγής: Xάρης Στούμπος

#StarAlithies
#alithiesmetiZina

https://www.facebook.com/staralithies/
https://www.instagram.com/staralithies/

http://www.star.gr/tv/shows/alitheies-me-ti-zina/
https://www.star.gr/tv/press-room/