Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που μετακόμισε στο Los Angeles

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που μετακόμισε στο Los Angeles

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τηλεθεατή, ο Αλέξης Γεωργούλης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του να μοιράζει τον χρόνο και την ζωή του του σε Κέρκυρα, Λονδίνο, Los Angeles και Αθήνα.

Πώς πήρατε την απόφαση να πάτε στο Λος Άντζελες; Αρκετά τολμηρή…

Αυτό το πολύ τολμηρό είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός, η ανάγκη μου για αναζητήσεις. Ήμουν στο Πολυτεχνείο, έτοιμος να γίνω πολιτικός μηχανικός και πήγα και έγινα ηθοποιός. Το ίδιο και στην τωρινή απόφαση, αν και όλοι έλεγαν καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη -πραγματικά όταν πήγα εκεί, ήμουν ο τελευταίος.

Πόσο καθίσατε εκεί;

Στην αρχή πέρασαν δύο χρόνια, κάνοντας μαθήματα συγγραφής σεναρίου. Μετά έβγαλα πράσινη κάρτα και άρχισα να ασχολούμαι με την υποκριτική. Κάποια στιγμή έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα. Ερχόμενος εδώ, λέω γιατί να μην πάω και στο Λονδίνο; Και έτσι πήγα πριν από πέντε χρόνια και ήρθε το “The Dureels”.

Τέλος το Λος Άντζελες;

Όχι. Τώρα είμαι τρεις μήνες στο Λονδίνο, τρεις μήνες στην Κέρκυρα, τρεις μήνες στο Λος Αντζελες και τρεις μήνες στην Αθήνα. Κι έτσι πέρασαν πέντε χρόνια….

Αν σας ζητούσα μια σύγκριση;

Κέρκυρα! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχει μια καταπληκτική ενέργεια, που ενώ είχα πολλή δουλειά, αισθανόμουν ότι μου αλλάζει την οπτική στη ζωή μου.