Αλέξανδρος Κοψιάλης: “Έριξε” το Instagram με σπαρταριστές μιμήσεις της Φουρέιρα και του FY

Αλέξανδρος Κοψιάλης: "Έριξε" το Instagram με σπαρταριστές μιμήσεις της Φουρέιρα και του FY

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Το σπαρταριστό του βίντεο για τον ράπερ FY
«Λύγισε» το Instagram!

  Τον ράπερ FY έβαλε στο «στόχαστρό» του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και, για ακόμα μία φορά, χάρισε στα social media σπαρταριστές στιγμές.

Ο Αλέξανδρος θέλησε να μιμηθεί μία φωτογραφία του πιο popular rapper της ελληνικής trap σκηνής, στην οποία κάθεται πάνω σε ένα σκαμπό στα όρια της ισορροπίας. Οι προσπάθειές του, όμως, δεν ήταν πολύ επιτυχημένες, αφού το σκαμπό… έσπασε!

«Είμαι τεράστιος δεν με χωράνε στα κλαμπ! Τag το άτομο που έχει πάρει λίγα κιλάκια το τελευταίο διάστημα», έγραψε ο Αλέξανδρος στη λεζάντα του βίντεο που έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 250.000 προβολές σε δύο ημέρες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιτυχημένος instagrammer – youtuber μιμείται κάποιον διάσημο με αστείο τρόπο. Πριν από λίγο καιρό «έριξε» το Instagram και συγκέντρωσε πάνω από 150.000 likes με μία πόζα του αλά… Ελένη Φουρέιρα στην οποία φορούσε λουλούδια, μιμούμενος την εμφάνιση της performer στην πρεμιέρα του «Final 4» και τον custom made κορσέ της με φρέσκα λουλούδια.

Εκτός από τα επιτυχημένα του posts στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνεχίζει να «σαρώνει» και στο YouTube, όπου οι «Ιδιωτικές Καταραυγές» του καταφέρνουν πάντα να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο views σε ελάχιστο χρόνο.

Το βίντεο με τον FY:
https://www.instagram.com/p/B4m2nDkHejT

Η φωτογραφία αλά Ελένη Φουρέιρα:
https://www.instagram.com/p/B3epGkQHKGN