Ακυρώθηκε η επιστροφή του Sex & The City

Ακυρώθηκε η επιστροφή του Sex & The City

Μπορεί οι λάτρεις του Sex & The City να ανέμεναν την επιστροφή του, ωστόσο, το κινηματογραφικό comeback ματαιώθηκε λόγω των απαιτήσεων μιας από τις πρωταγωνίστριες!

Η Warner Bros είχε δώσει το «πράσινο φως» για να γίνει το Sex & The City 3 και τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν το προσεχές διάστημα.

«Τέλειωσε… δεν θα το κάνουμε», είπε η Sarah Jessica Parker σε δημοσιογράφους, κάνοντας γνωστό ότι τα σχέδια «ναυάγησαν» και πρόσθεσε: «είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο η απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία».

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν πηγές από την παραγωγή στην εφημερίδα Daily Mail, η ματαίωση της ταινίας οφείλεται στην Kim Katrall, που ενσαρκώνει την Samantha, η οποία είχε την απαίτηση να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε, αλλιώς δεν θα υπέγραφε για το έργο. Η Warner Bros αρνήθηκε να της κάνει το χατήρι και αποφάσισε να ακυρώσει ολόκληρη την παραγωγή, καθώς θεώρησε άδικο για τους θαυμαστές να γυρίσει την ταινία, μόνο με τις τρεις πρωταγωνίστριες.

«Όλοι περίμεναν πως και πως να γίνει αυτή η ταινία, αλλά για άλλη μια φορά η Kim Katrall το γύρισε στον εαυτό της και το παίζει θύμα. Είχε το θράσος να πει στην Warner Bros ότι θα έκανε τη ταινία μόνο αν έκαναν άλλες ταινίες πάνω στις οποίες δούλευε. Γελοίο! Ποια νομίζει ότι είναι; Ο George Clooney;», δήλωσαν πηγές στην βρετανική εφημερίδα.