ΑΚΡΩΤΗΡΙ | Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή | Μάγεψαν στην πρεμιέρα τους….

ΑΚΡΩΤΗΡΙ | Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή | Μάγεψαν στην πρεμιέρα τους….

Η απόλυτη μουσική συνάντηση του καλοκαιριού στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα, ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησαν τις πολύ αναμενόμενες εμφανίσεις τους, στο ανανεωμένο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Στο κατάμεστο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant, η συνάντηση του Νότη με την Καίτη ήταν εκρηκτική.

Τα υπέροχα τραγούδια από τα διαχρονικά ρεπερτόρια των δύο μεγάλων καλλιτεχνών, ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δυο ξεχωριστές φωνές, δυο σημαντικές μουσικές πορείες, εννέα χρόνια μετά την επιτυχημένη τους συνύπαρξη, μόλις ξεκίνησαν στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant για να βάλουν φωτιά στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές στο λαϊκό τραγούδι, άρχοντας στην σκηνή για περισσότερα από 25 χρόνια, παραμένει στην πρώτη γραμμή με τις τεράστιες επιτυχίες του. Τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία και έχουν σημαδέψει την εποχή τους και ο ίδιος μια μοναδική παρουσία μέσα στο ελληνικό τραγούδι.

Η Καίτη Γαρμπή, έχει τη δική της καταξιωμένη ιστορία. Αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ιστορικές δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες την κάνουν να ξεχωρίζει στη νυχτερινή διασκέδαση ως μια από τις πιο καταξιωμένες, δημοφιλέστερες και εμπορικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της εδώ και 3 δεκαετίες.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή μαζί στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με βάση το καλό λαϊκό τραγούδι που τόσα χρόνια υπηρετούν.

Νότης Σφακιανάκης – Καίτη Γαρμπή
ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub restaurant κάθε Παρασκευή & Σάββατο.
Βας. Γεωργίου Β5, Παραλία Αγίου Κοσμά, Άλιμος
Τηλ.
Κρατήσεων: 210 9859147