Αισιόδοξα νέα για την Νανά Καραγιάννη

Αισιόδοξα νέα για την Νανά Καραγιάννη

Η Νανά Καραγιάννη, αυτό το διάστημα δίνει την δική της «μάχη» με την ανορεξία, μας απέδειξε όμως πως είναι δυνατή και θέλει να βγει νικήτρια.

Στις 22 Ιουλίου η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, εσπευσμένα, η κατάσταση της υγείας της ηταν κρίσιμη και η ίδια νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λόγω έλλειψης κρεβατιών βρισκόταν στο παθολογικό τμήμα, αλλά οι γιατροί της παρείχαν την φροντίδα που παρέχεται στην Εντατική Μονάδα.

Τα αμέσως επόμενα 24ωρα και μετά από έκκληση πολλών φίλων της και μη, η Νανά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.  Διασωληνωμένη δίνει την δική της μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η κατάσταση της κρίσιμη και τα σενάρια για την υγεία της πολλά.

Οπως όλα δείχνουν η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και υπάρχει μια θετική πορεία. Σύμφωνα με δηλώσεις του γιατρού της  Μιχάλη Κούτρα, στην Espresso, τα νέα είναι αισιόδοξα. Η δημοσιογράφος αναμένεται να βγει από την εντατική τις επόμενες ημέρες.

Ο γιατρός της δηλωσε: «Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της. Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά».