Αθηνά Οικονομάκου: «Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Ειδικά τώρα που ο μπέμπης…»

Αθηνά Οικονομάκου: «Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Ειδικά τώρα που ο μπέμπης…»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv Κους Κους, η Αθηνά Οικονομάκου μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα Χριστούγεννα με τον σύζυγο και τον γιο της Μάξιμο!

«Είμαι πολύ ολοκληρωμένη, είναι ο κατάλληλος χαρακτηρισμός για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά, εντελώς διαφορετικά. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα, μόνο μία γυναίκα που το έχει βιώσει μπορεί να με καταλάβει.

Ειδικά τώρα που ο μπέμπης έχει αρχίσει να με φωνάζει «μαμά», νιώθω ευτυχισμένη ως άνθρωπος, ως γυναίκα. Το σπίτι μας είναι στολισμένο, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα, οπότε θα περάσουμε όμορφα με το παιδάκι μας», ανέφερε η ηθοποιός.

Ενώ για το time management, απάντησε:

«Και αγχώθηκα και συνεχίζω να αγχώνομαι. Μονίμως αναρωτιέσαι αν είσαι καλή, αν θα τα καταφέρεις, πόσο ευτυχισμένο θα είναι το παιδί μ’ εσένα μαμά, όταν μεγαλώσει αν θα έχει κάποιο παράπονο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μαμά που να μη θέτει στον εαυτό της τα παραπάνω ερωτήματα.

Έχω κάνει, βέβαια, αρκετή δουλειά με τον εαυτό μου για να είμαι σε θέση να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το μωρό μου. Από εκεί και πέρα, προφανώς έχω ανασφάλειες και είμαι ευαίσθητη στο εν λόγω θέμα».