Αδερφοί Τσαχουρίδη: «Άρωμα» Πόντου στο «Στην Υγειά Μας ΡεΠαιδιά»

Αδερφοί Τσαχουρίδη: «Άρωμα» Πόντου στο «Στην Υγειά Μας ΡεΠαιδιά»

Αδερφοί Τσαχουρίδη: «Άρωμα» Πόντου στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά»
Ένα μοναδικό μελωδικό οδοιπορικό, απόψε, στις 21:00

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με «άρωμα» Πόντου θα χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, με την εμφάνισή τους, σήμερα, Σάββατο, στις 21:00, στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» του ΣΚΑΙ.

Οι αδερφοί Τσαχουρίδη «παντρεύοντας» την ποντιακή λύρα με τις μουσικές του κόσμου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο Ματθαίος, ένας από τους κορυφαίους σολίστες της ποντιακής λύρας και ο Κωνσταντίνος, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Platinum τη συνεργασία του με την Μελίνα Ασλανίδου, «Μέσα Στην Αγκαλιά Σου»,  με την εξαιρετική ερμηνεία του, τόσο σε παραδοσιακά και λαϊκά ελληνικά τραγούδια, όσο και σε ξένα, μας ταξιδεύουν σε Δύση και Ανατολή.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ξεχωριστό μελωδικό οδοιπορικό, θα είναι η παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτρια από το Ισραήλ Yasmin Levy, η οποία ήρθε από το Τελ Αβίβ ειδικά για την εκπομπή τιμώντας τα δύο αδέρφια, καθώς και οι γνωστοί καλλιτέχνες Μελίνα Κανά, Jhon Themis, Νίκος Κουρκούλης, Μανώλης Καραντίνης, Ηρώ Σαΐα, Χάικ Γιαζιτζιάν, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Sarina Cross, Ayub Ali και Apolas Lermi.

Οι αδερφοί Τσαχουρίδη και οι συνοδοιπόροι τους θα παρουσιάσουν μια μουσική πανδαισία ήχων -από λαϊκά αξέχαστα και πολύ αγαπημένα ακούσματα, σε ποντιακά, κρητικά αλλά και ξένα κομμάτια- που θα μας καθηλώσει, γεμάτη αυτοσχεδιασμούς και συμπράξεις – έκπληξη!