Αγνοείται η Sinead O’ Connor: Φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει

Αγνοείται η Sinead O’ Connor: Φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει

Αγνοείται από το πρωί της Κυριακής 15 Μαΐου η τραγουδίστρια Sinead O’ Connor και φοβουντε για το αν είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ, η O’ Connor έφυγε την Κυριακής 15 Μαΐου από την περιοχή Wilmette για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο και από τότε δεν έχει επιστρέψει, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Η εξαφάνιση έγινε γνωστή στις αρχές, όταν άγνωστος τηλεφώνησε και εξέφρασε φόβους για τη ζωή της.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει πολλά προβλήματα και η αστυνομία εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Ας μην ξεχνάμε, ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε αφήσει μήνυμα στην οικογένειά της μέσω facebook ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Δείτε την τελευταία ανάρτησή της, λίγο πριν εξαφανιστεί, στην οποία απευθύνετε στον γιο της Jake, ζητώντας του να προσέχει τον αδελφό του, να μην τον εγκαταλείψει και τονίζοντας του να προσλάβει ένα δικηγόρο.

Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους η τραγουδίστρια βρισκόταν στις ΗΠΑ, πρόσφατα ωστόσο η ίδια επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πάει να διαδηλώσει στη Βόρεια Καρολίνα κατά του αμφιλεγόμενου νόμου σχετικά με το δικαίωμα των διαφυλικών προσώπων να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες βάση της ταυτότητας του φύλου τους.