Αγγελικη Λάμπρη: Μετά τη γέννηση της Ευτυχίας, έχασα ένα μωρό

Αγγελικη Λάμπρη: Μετά τη γέννηση της Ευτυχίας, έχασα ένα μωρό

Η Αγγελική Λάμπρη, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το ρόλο της Αγγέλας στο Παρά Πέντε, έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός εξομολογήθηκε, ότι μετά την γέννηση της κόρης της, έμεινε ξανά έγκυος αλλά έχασε το μωρό!

«Με την μητρότητα αλλάζει ολόκληρη η ψυχοσύνθεση, δεν έχεις αγωνία και άγχος για τίποτα, ούτε με το παιδί έχω άγχος, μόνο άμα αρρωσταίνει με τη γρίπη, αυτό δεν το μπορώ. Είμαι μια χαλαρή μαμά, αλλά έχω καλό νινί, ευτυχώς μοιάζει στον μπαμπά της, βάζει όρια από μόνη της. Είναι φοβερό να μην της βάζει όρια η μαμά και να τα βάζει από μόνη της. Το πρωί την πηγαίνω εγώ στο σχολείο και την παίρνει το μεσημέρι μια φίλη μας, που με βοηθάει τώρα που δουλεύω και η Ευτυχία της κάνει παρατηρήσεις και της λέει “η μαμά μου είπε να μην το κάνεις αυτό”. Έχει ισχυρή προσωπικότητα», λέει, στο περιοδικό.

Όταν την ρωτούν αν η απόκτηση δεύτερου παιδιού είναι στα σχέδιά της, η ίδια παραδέχεται πως η κόρη της, η Ευτυχία, ζητάει αδερφάκι, αλλά και ότι είχε μία ατυχή εγκυμοσύνη. «Η μικρή ζητάει πολύ έντονα αδελφάκι εδώ και αρκετό καιρό. Κάποια στιγμή ήρθε κι “έφυγε”», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μετά την Ευτυχία έχασα ένα μωρό, το οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο ότι θα συμβεί, ήρθε και το ήθελα, λατρεύω τα παιδιά. Αγαπώ όλα τα παιδιά, όχι μόνο το δικό μου. Έχω τρέλα με τα παιδιά και το είχα, πριν γίνω μητέρα, με τα ανίψια μου, με άλλα παιδιά», συνεχίζει και εξομολογείται πως «όταν μου συνέβη αυτό, συνειδητοποίησα πολλά πράγματα. Είναι πολύ σκληρό συναισθηματικά να συμβεί αυτό σε μια γυναίκα, ειδικά όταν έχεις γίνει μητέρα. Όταν συνέβη αυτό, συνειδητοποίησα ότι θα ήθελα και δεύτερο παιδί. Θα δούμε…».